Trykk her for å gå til SPLEIS" />

Hjelp GØIF etter russens herjinger!

Natt til 1. mai og natt til 2. mai samlet russen seg på GØIF-banen og gjorde hærverk for titusener av kroner på sykkelstativ og området der vi skal asfaltere. Pengene som samles inn går uavkortet til å reparere skadene.

Trykk her for å gå til SPLEIS

Gjekstad og Østerøya Idrettsforening (GØIF) oppgraderer i år anlegget med ny sykkelparkering, asfaltert parkeringsplass og håndballbane. Dette koster oss 750.000 kroner - et gigantisk løft for en så liten forening. Alt var klart til asfaltering og ferdigstilling mandag 3. mai - men så kom russen natt til 1. mai - og tilbake igjen natt til 2. mai.

Resultat: Grusplassen er sladdet opp av biler, sykkelstativene som var gravd ned og bare skulle asfalteres fast, er røsket ut av stilling og noen er delvis bøyd. Det er knust glasskår og krøllete ølbokser på anlegget og urinert opp etter vegger, dører, søplekasser og ellers på anlegget.

Trolig vil opprettingen av skadene komme på flere titusener av kroner. 

Dette er fortvilende for GØIF. Disse pengene ønsker idrettsforeningen mye heller  å bruke på å skape aktivitet, idrettsglede og mestringsopplevelser for barn og unge i nærmiljøet, men nå må det gå til oppretting av skadene russens herjinger har påført oss.

Derfor ber vi nå ydmykt om hjelp til å dekke noen av disse ekstrakostnadene hærverket påfører oss. Vi tar imot alle bidrag, både små og store, med stor takknemlighet. Hver krone vil ha stor betydning for den videre driften av klubben og muligheten til å skape positiv aktivitet for barn og unge samt et trivelig miljø på og rundt idrettsanlegget. 

Vi presiserer at vi ønsker russen en fin russetid. Det har all denne flotte ungdommen fortjent i en vanskelig tid, men vi vi håper også de som var tilstede er modne nok til å ta ansvar for de handlinger som er utrettet.

Vi oppfordrer derfor spesielt de av russen som var tilstede på anlegget natt til 1. mai og natt til 2. mai om å gi det de synes vi fortjener, men vi ber også sterkt andre privatpersoner og bedrifter om hjelp til å reise oss etter denne nedturen.

Mvh Styret i Gjekstad og Østerøya Idrettsforening.

 

 

Tilbake