Hilsen fra leder

Leder av GØIF Hovedlag, Helge Siljan, sender her en hilsen til alle GØIF'ere.

Vi har vært veldig heldige som fikk Helge inn som leder av GØIF og han har bidratt i mange år. Dette er det mange synlige bevis på det på det flotte anlegget vårt og også i driften av idrettslaget er Helge sentral.

Nå har dessverre Helge bli sykemeldt og her kommer en liten oppdatering fra ham:

Kjære GØIF venner!

Som mange av dere vet fikk jeg påvist hjernekreft, Grad 4, i 2014. Dette er en av de mest aggressive kreftformene vi kjenner til, og har en gjennomsnittlig overlevelse på litt over ett år. I sommer passerte jeg 6 år uten tilbakefall, og var da blant de 3-4% lengstlevende med denne diagnosen.

Legene har hele tiden vært tydelige på at denne krefttypen er uhelbredelig, og at jeg kommer til å dø av den. Nå i høst fikk jeg dessverre påvist tilbakefall, det er flere små svulster i hjernene som ble påvist i det siste MR-bildet. I første runde med behandling fikk jeg operert ut svulsten, fikk cellegift, og stråling. Nå er visstnok hjernen for skjør for flere operasjoner og stråling, så da har jeg fått cellegift igjen, som de håper skal bremse veksten.

Jeg blir naturligvis litt sliten av det hele, både det psykiske og behandlingen, og jeg kan heller ikke regne med å få førerrett (sertifikatet) tilbake igjen. På grunn av dette har jeg sykemeldt meg fra det meste av arbeid for GØIF, og setter stor pris på at resten av styret, og Chris, stiller opp og tar mange av de oppgavene jeg har holdt i. 

Jeg har et avslappet forhold til sykdommen, og ikke vær redd for å spørre om saker og ting når vi sees.

Hilsen fra Helge

Bilde: leder av FFO, Chris M. Olsen og leder GØIF hovedlag, Helge Siljan

 

Tilbake