Hentet til Sandefjord Fotball

Det lønner seg å spille i GØIF om du bærer på store fotballdrømmer! Jacob van Rijnbach og Håkon Ude Hasle fra G16-laget, har signert med Sandefjord Fotballs G16-lag.

 

Det gleder G16-trener Pål Nordrum.

- Det er selvsagt sårt for oss å miste to så gode spillere, men samtidig må vi se at dette er det riktige for spillerne nå. Det viser også at det er fullt mulig å nå fotballdrømmene sine fra GØIF. Guttene har jobbet hardt og målrettet i mange år, og når denne sjansen kommer, må vi som klubb unne dem det.

Både Van Rijnbach og Ude Hasle har hospitert med SF i lengre tid, selv om coronaperioden har gjort det utfordrende å få til nok kvalitetstreninger grunnet karantenebestemmelser. Ved bytte av treningskohort, har spillerne måttet vente i 48 timer før de kan trene med ny gruppe. Derfor har de to GØIF’erne trent med G16-laget til GØIF mandager, onsdager og torsdager, mens de har trent med SFs G16-lag på lørdager i coronaperioden. De øvrige dagene har de hatt egentreninger.

 

Håkon er allerede igang med laget på treningsleir i Hjørring, Danmark. Foto: Anders Hasle

Jacob er allerede igang med laget på treningsleir i Hjørring, Danmark. Foto: Anders Hasle

 

 

Nå skal de spille i SFs blå hjemmedrakter og hvite bortedrakter framover.

- Det er veldig moro. Det er jo dette vi trener for. Vi håper Sandefjord er det første skrittet på veien mot noe enda større, sier Ude Hasle. Han og Jacob sender en stor takk til GØIF som klubb for at overgangen har gått så smertefritt.

- I tillegg må vi takke trenerne vi har hatt opp igjennom årene. De har alltid stilt opp for oss. MEN vi må også takke lagkompisene vi har trent med så mange økter, både organisert og uorganisert. Uten dem, hadde vi aldri kommet dit vi er i dag.

Nå håper de at flere av lagkameratene på GØIF også får samme mulighet som dem etter hvert.

- Det er flere spillere på GØIF G16 som er gode nok, som trener hardt og som hadde fortjent dette, mener de to.

GØIF ønsker spillerne lykke til i ny klubb, og hele vår lilla klubb gleder seg til å følge utviklingen videre i eliteserieklubben.

 

 

Tilbake