Hei alle GØIF-ere

Det er nærmest unødvendig å påpeke hvilken utfordrende situasjon vi nå er i. Alle vet akkurat hvor krevende det er, og for oss i GØIF er det intet unntak. Seriestarten for de ulike lagene er ukjent. Dugnaden er utsatt, og større hendelser senere i året er for tidlig å si om i det hele tatt kan gjennomføres.

Vi gjør det vi kan for å opprettholde et så normalt og godt aktivitetstilbud som mulig, innenfor de til enhver tid gitte retningslinjene. Akkurat nå er de veldig streng og det er store forbehold i hva som kan gjøres av aktiviteter, men dette kan snu raskt. Vi håper selvfølgelig og er beredt på det.

Kontingent og treningsavgift er viktig for GØIF
Det som er sikkert er at utgiftene til GØIF er de samme som før. Og i den forbindelsen må jeg oppfordre dere alle til å betale medlemskontingent og treningsavgift. Dette er en svært viktig del av GØIFs evne til å stå økonomisk stabilt på beina.

Feil under fakturering av treningsavgifter
Beklageligvis har det skjedd en feil under fakturering av treningsavgifter denne våren. Alle i fotballen, ikke bare spillere har fått faktura. Trenere, lagledere og foreldre/foresatte som ikke selv er aktive spillere skal ikke ha treningsavgift. Vi jobber med krediteringer fortløpende, men fint om du sender en Mail til medlem@goif.no om du har mottatt en faktura du mener du ikke skal ha. Vi beklager dette, og takker for god samarbeidsvilje.

Ta vare på hverandre!
Til slutt vil jeg bare oppfordre dere alle til å ta ekstra godt vare på hverandre i denne litt sårbare og vanskelige tiden. Vi skulle ønske vi kunne hatt yrende barne- og voksenliv på GØIF-anlegget for tiden, men akkurat nå er ikke det mulig og da må vi gjøre det beste ut av det.

God vår alle sammen!

 

Med vennlig hilsen

Geir Ludvig Fevang
Leder GØIF Hovedlag

Tilbake